Biovoeding, Ecologisch textiel (GOTS, fair trade), Natuurlijke verzorging, Ecologisch onderhoud, Houten speelgoed (FSC)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bobux biedt schoenen aan voor newborns tot ravottende kinderen. Je vindt het gehele gamma en bijhorende maten in onderstaande tabel.
Zoals je ziet, hebben zowel het Bobux Step Up als het Bobux I-Walk gamma maat 22. Dit komt door de verschillende ontwikkelingsfases waar kinderen zich in kunnen bevinden als ze deze maat hebben – sommigen stappen al zelfverzekerd rond, terwijl anderen nog wat wiebelig zijn! Bij Bobux geloven ze in ‘fase, niet leeftijd’. De vorm van de voet wordt vastgelegd door de ontwikkelingsfase van je kind, en niet door het aantal maanden in leeftijd, dus ontwikkelt Bobux schoenen die de voet in elke ontwikkelingsfase ondersteunen.

Foto

Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://www.biogeel.com/Bobux-(Giants)-soft-soles

Over ons

Van harte welkom op de nieuwe webwinkel van Olleke Bolleke. Op onze webwinkel vindt u binnenkort een groot deel van onze collectie zoals die ook in onze winkel in Geel aanwezig is. Nog niet alles wat wij verkopen is te vinden in onze webwinkel maar daar wordt volop aan gewerkt. Dus mocht u iets zoeken wat u niet in onze webwinkel kan vinden neemt u dan even contact met ons op via de mail (OllekeGeel@telenet.be) of telefoon (+32-499-280966). Ons webshop assortiment wordt wekelijks uitgebreid, en omvat meer dan 3000 artikelen. U bent uiteraard ook steeds welkom in onze echte winkel, Elsum 16 2440 Geel (GPS: Lebonstraat 144 ingeven)..

../..

.../...

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies